Om Gofruit® Foretaget

GOFRUITS PRODUKTER OCH VERKSAMHET

GOFRUITs frukt puréer innehåller enbart det naturen ger och är 100% fria från tillsatt socker och vatten, konserveringsmedel, gluten, kemikalier eller andra tillsatser.GOFRUITs frukt puréer erbjuder ett varierat utbud av exotiska frukter som kan användas på flera olika sätt.Varje påse om 100 gram kan innehålla mellan 1-12 frukter och kan användas för att förbereda smoothies eller juicer för upp till 500 ml. Frukt puréerna kommer i storlekarna 500 g (5 påsar á 100g) 1000 g (10 påsar á 100g) eller i en påse innehållande 1000g.
Våra produkter kan beställas från och levereras till alla länder, beroende på den ekonomiska verkligheten och rådande efterfrågan. Processen för framställandet av vår frukt puré sker helt maskinellt - från den färska frukten till export. Våra partners i Brasilien är certifierade av olika organ för sin höga kvalitet vid framställning och export av naturliga produkter. För närvarande finner du våra kontor och representanter i Sverige, Brasilien, Portugal och England och vi har planer på att expandera till andra länder i Europa. GOFRUIT befinner sig nu i en spännande utvecklingsfas där vi bygger team som ska sälja och distribuera våra fantastiska produkter till företag och privatpersoner. GOFRUITS produkter omfattar fryst frukt, frukt puré, färdiga smoothies och cocktails – allt med basen i 100% färsk och naturlig frukt för ett bättre och hälsosammare samhälle.
GOFRUIT FrystFrukt Koncentrat utgör det lokala kontoret i Sverige som ansvarar för import och distribution till alla våra kunder i Europa. Vårt huvudkontor i Stockholm levererar till företag och privatpersoner, inom eller utanför Sveriges gränser. För våra kunder, återförsäljare och partners erbjuder vi ett oslagbart erbjudande, de bästa priserna och en fantastisk produkt redo att användas. Priserna är förhandlingsbara på tre olika nivåer: grossist, företag och privatperson. GOFRUITExp Brazil är ett brasilianskt företag som ansvarar för samarbetet med våra partners och för export av våra produkter till Europa. Vårt kontor i Rio de Janeiro samarbetar med de 5 främsta juiceproducenterna i Brasilien som alla håller den högsta kvaliteten i framtagandet av GOFRUITS exotiska produkter. Våra produkter genomgår även gedigna tester i syfte att säkerställa högsta möjliga renhet och kvalitet. Våra partners har årtionden av erfarenhet och stor renommé och vi är därför trygga med att våra produkter håller en oslagbar kvalitet. För mer information om hur GOFRUITs produkter framställs, klicka på länken nedan.

About Us

GOFRUITS PRODUKTER OCH VERKSAMHET

More

Our Production

PRODUKTIONSKEDJAN I BRASILIEN

More

Gofruit Juice Bar

Gofruit Juice Bar Franchising

More

GOFRUIT EXPO

Smoothies and Juices, faster , tastier, easier

More

Gofruit Business Kit

GOFRUITSKUNDSUPPORT

More

Preparing smoothies

GOFRUIT SOM EN DEL I DIN VARDAG

More