Om Gofruit® Foretaget

GOFRUIT SOM EN DEL I DIN VARDAG

GOFRUIT frukt puré är en basprodukt som ger dig möjligheten att skapa en oändlighet av andra produkter. Från smoothies till juicer, från cocktails till desserter eller till och med glass om du så önskar. Den grundläggande idén är att du blandar den frysta frukt purén med någon form av vätska såsom exempelvis vatten, yoghurt eller något växtbaserat alternativ. Kom ihåg att den frysta frukt purén utgör 100% frukt redo att användas.

För en snabb juice (3 dl): Mixa 1 fryst frukt pure á 100 gram tillsammans med 2 dl vatten och du får en utsökt juice.
För en snabb smoothie (3 dl): Mixa 1 fryst frukt pure á 100 gram tillsammans med 2 dl yoghurt och du får en utsökt smoothie. Beroende på ditt val av frukt kan du också tillsätta något att söta din smoothie med, exempelvis banan, stevia eller honung.
För en snabb cocktail (3 dl): Mixa 1 fryst frukt pure á 100 gram tillsammans med 2 dl Bacardioch toppa med lite Sprite och du får en utsökt drink!

Notera att GOFRUITs produkter gör sig som bäst när du förbereder dem i sin frysta form. Vi rekommenderar inte att du tinar upp purén för att sedan använda den och vi avråder också från att frysa frukt puré som en gång varit tinad, detta då den upptinade purén snabbt förlorar sin struktur och smak. Om du inte har tillgång till en mixer kan du tina purén i ett glas med vatten och använda den omedelbart efter upptining genom att du rör i den flytande frukt purén där den är avsedd att användas. Så, när du köper GOFRUITs frukt puré, förvara den vid en temperatur om minst -18c fram tills det är dags att njuta av produkten. För mer recept, klicka på ”Smoothie recept”.

About Us

GOFRUITS PRODUKTER OCH VERKSAMHET

More

Our Production

PRODUKTIONSKEDJAN I BRASILIEN

More

Gofruit Juice Bar

Gofruit Juice Bar Franchising

More

GOFRUIT EXPO

Smoothies and Juices, faster , tastier, easier

More

Gofruit Business Kit

GOFRUITSKUNDSUPPORT

More

Preparing smoothies

GOFRUIT SOM EN DEL I DIN VARDAG

More